fotbollströjor
valde att inte spela betyder


Roger Federer kanske inte har en match planerad


Juventus Fotbollströja, Manchester United Tröja Barnfederer har gjort det klart fotbollströjor på nätet turneringens andra vecka

Roger Federer kanske inte har en match planerad på onsdag med hans andra omgång mot Richard Gasquet som äger rum i morgon, men den schweiziska tennisikonen har redan fått ett lyft i sina förhoppningar om att vinna Grand Slam nr 21. Federer har gjort det klart att han fortfarande tror att han har vad som krävs för att utmana med världens bästa spelare på Wimbledon.
Hans förberedelse inför Wimbledon tog en knackning efter en nedslående utgång på Halle Open.
juventus fotbollströja Och han såg långt ifrån sitt bästa mot Adrian Mannarino på tisdagen, gick ner 2-1 i set innan fransmannen drabbades av en skada i slutet av den fjärde.
Federer skulle fortsätta tvinga fram en femte avgörare, men Mannarino kunde inte fortsätta på grund av sin knäskada.
39-åringen går nu vidare till andra omgången där han tar emot Gasquet för en plats i tredje omgången.
manchester united tröja barn Federers plats i Wimbledon-dragningen förstärktes redan av uttagningen före Rafael Nadal och Dominic Thiem före turneringen.
Nadal och Thiem valde att inte spela betyder att Federer kom in i Wimbledon som nr 6 -fröet istället för nr 8.
magliette calcio a poco prezzo Hade Federer kommit in som åttonde seed så hade han varit i samma halva dragningen som Novak Djokovic.
I stället är Federer nu i samma halvlek som Daniil Medvedev med paret som eventuellt möts i kvartsfinalen.
För att komma dit kan Federer mycket väl behöva slå andra seedade spelare men den högst rankade spelaren som kan utmana Federer inför ett potentiellt möte med Medvedev har eliminerats i första omgången.
Pablo Carreno Busta förlorade i raka set mot amerikanen Sam Querrey, vilket betyder att Lorenzo Sonego nu är det största hotet mot Federer i sin sektion.
Men han har aldrig lyckats hitta sin bästa form på Wimbledons gräsplaner och har gett Federer en lättare väg till turneringens andra vecka.

Maillot Foot Pas Cher