misslyckats med att vinna titeln


I botten kommer FC Nantes att


Billiga Fotbollströjor, Matchtröjor Fotbolllille har avslutat paris fotbollströjor utan tryck senaste fem matcherna

I botten kommer FC Nantes att möta Toulouse FC i nedflyttningsspelet för att se vem som spelar i Ligue 1 nästa säsong efter ett 2-1-hemma-nederlag mot Montpellier HSC som fick dem att sluta 18: a bakom Girondins de Bordeaux, Stade de Reims, RC Satrasbourg Alsace, FC Lorient och Brest.


billiga fotbollströjor Lille har avslutat Paris Saint-Germains dominans för att vinna Ligue 1-titeln efter att ha slagit Angers med 2-1 på söndagen.
Les Dogues blir franska mästare för femte gången i sin historia - deras sista titel kom 2011, då Eden Hazard var en del av truppen. Klubben vann också ligan 1933, 1946 och 1954.
- Stream ESPN FC Daily på ESPN+
fotbollströjor - PSG lanserar Jordan Brand -inspirerat kit
matchtröjor fotboll PSG har misslyckats med att vinna titeln för första gången sedan 2017, då Kylian Mbappe ledde Monaco till Ligue 1 -ära. Parisierna har vunnit sju av de senaste nio kampanjerna men kom till kort i år.
Trots att han slutade fjärde förra säsongen och tvåan under den föregående kampanjen var Christophe Galtiers sida inte bland favoriterna för titeln den här gången, men de hade legat i tabellen i 18 av 37 veckor av säsongen jämfört med nio veckor för PSG och tre veckor för Lyon.
Lille har varit konsekvent under hela säsongen och förblir obesegrade i matcherna mot närmaste rivaler PSG, Lyon och Monaco. De har också det bästa bortarekordet i ligan med 43 poäng från 18 matcher och har släppt in bara 22 mål-ett bättre defensivt rekord än Manchester City, Bayern München och Inter Milan under deras titelvinnande kampanjer den här säsongen.
Trots vissa motgångar inom klubben under säsongen med byte av ägare och ordförande och sportchefen Luis Campos avgång lyckades Galtier och hans trupp fortfarande hålla fokus i ett av de mest spännande titellopparna i Europa den här säsongen.
Förutom stor kollektiv styrka och den perfekta blandningen av ungdom och erfarenhet har detta Lille -team också förlitat sig på individuell briljans.
Mike Maignan har haft en underbar säsong i mål, medan mittbacken Jose Fonte och Sven Botman har varit bäst i landet. På mittfältet har kaptenen Benjamin Andre föregått med gott exempel och väglett enorma talanger som Boubakary Soumare och tidigare Bayern -spelaren Renato Sanches.
Framåt var Burak Yilmaz i sensationell form under kampanjens sista sträcka och gjorde sex mål under de senaste fem matcherna.

inter tröja

fotbollströja sverige